Model Context Protocol
Διακομιστής MCP για καταγραφή τροφίμων με AI
Αναζητήστε τρόφιμα, δείτε το ημερολόγιό σας και καταγράψτε ή προγραμματίστε γεύματα με βοηθό AI συμβατό με MCP. Η καταγραφή και ο προγραμματισμός απαιτούν άδεια εγγραφής.
Διαθέσιμο με Personal Premium και Coach
ΤιμολόγησηΗ διατροφή σας, συνδεδεμένη με την AI
Το Model Context Protocol (MCP) συνδέει τον βοηθό AI με το Caloroo. Εξερευνήστε το ημερολόγιό σας σε μια συνομιλία χωρίς αντιγραφή δεδομένων μεταξύ εφαρμογών. Το Caloroo παρέχει τα δεδομένα και ο βοηθός σας βοηθά να τα αναλύσετε.
Ξεκινήστε από το ημερολόγιό σας
Δείξε τι έφαγα χθες και σύνοψε τις θερμίδες και την πρωτεΐνη στο ημερολόγιό μου.
Συνδέστε τον βοηθό σας
Προσθέστε αυτό το URL ως απομακρυσμένο διακομιστή MCP στον βοηθό σας, συνδεθείτε στο Caloroo και εγκρίνετε τα ζητούμενα δικαιώματα.
https://my.caloroo.app/mcpChatGPT
- Στο ChatGPT, ανοίξτε Plugins → + → Add custom MCP server.
- Δώστε το όνομα Caloroo, επικολλήστε το παραπάνω URL και επιλέξτε OAuth. Δημιουργήστε το πρόσθετο, συνδεθείτε στο Caloroo και εγκρίνετε την πρόσβαση.
- Εγκαταστήστε το πρόσθετο, πληκτρολογήστε @ σε μια συνομιλία και επιλέξτε Caloroo. Ζητήστε το χθεσινό ημερολόγιο διατροφής σας.
Claude
- Στο Claude, ανοίξτε Customize → Connectors → + Add → Add custom connector.
- Δώστε το όνομα Caloroo και επικολλήστε το παραπάνω URL. Ακολουθήστε τα βήματα, επιλέξτε Sign in now και εξουσιοδοτήστε τον λογαριασμό σας στο Caloroo.
- Σε μια συνομιλία, ανοίξτε + → Connectors και ενεργοποιήστε το Caloroo. Ζητήστε το χθεσινό ημερολόγιο διατροφής σας.
Οι επιλογές εξαρτώνται από το πρόγραμμα του βοηθού και τις ρυθμίσεις του χώρου εργασίας. Ίσως χρειαστεί ενεργοποίηση των προσαρμοσμένων συνδέσεων από διαχειριστή.
Ο λογαριασμός σας. Οι άδειές σας.
Η αναζήτηση και το ημερολόγιο απαιτούν άδεια ανάγνωσης. Η καταγραφή και ο προγραμματισμός απαιτούν άδεια εγγραφής και ενεργοποίηση στον διακομιστή Caloroo. Η πρόσβαση αφορά μόνο τον λογαριασμό σας, ακόμη και με το Coach. Δεν κοινοποιούνται δεδομένα ομάδων ή πελατών.
Εσείς επιλέγετε τι μοιράζεστε. Η πρόσβαση περιορίζεται στον λογαριασμό σας και ανακαλείται από Ρυθμίσεις → Συνδεδεμένες εφαρμογές.
Απόρρητο